Organizacija međunarodne konferencije iz oblasti ZiZNR u Crnoj Gori

User Rating: 1 / 5

Star ActiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

UZNRCG je u maju 2015. godine, u Obzoru (Bugarska), kao jedan od osnivaca, postalo clan balkanske mreze za zastitu i zdravlje na radu - BALcanOSH net.

U mrezi su osim nas i udruzenja iz Makedonije, Srbije, Kosova, Bugarske, Albanije, Hrvatske i Slovenije, a osnovana je uz podrsku ILO-a (Medjunarodne organizacije rada) i IOSH-a (Institucije za zastitu i zdravlje na radu, iz Velike Britanije).

Jedna od aktivnosti ove mreze je da jednom godisnje organizuje medjunarodnu konferenciju iz oblasti ZiZNR, u jednoj od drzava clanica. Nakon Makedonije i Slovenije, koje su prethodne dvije godine bile organizatori (Ohrid, Bled), Crna Gora je ove godine domacin ovog velikog medjunarodnog skupa.

Buduci da je ovo velika cast i obaveza, kako za UZNRCG tako i za nasu drzavu, imamo obavezu i odgovornost da iskoristimo priliku i prezentujemo Crnu Goru na najbolji moguci nacin.

Konferencija ce se odrzati u hotelu Mediteran, u Becicima, 26. 27. i 28. oktobra 2017. godine.

S obzirom na znacaj ovog dogadjaja, sto je veliki izazov ne samo za udruzenje vec i za struku uopste, puno bi nam znacilo da doprinesete organizaciji konferencije.

  • Invitation
  • Poziv za sponzorstvo i reklamiranje
  • Pozivnica na nasem jeziku
  • Sponsors criteria
  • Agenda ENG
  • Agenda MNE

LOGO MALI uznr novo

Udruženje zaštite na radu crne gore je organizacija lica (stručnjaka) obrazovana radi razvijanja aktivnosti na unapređivanju zaštite na radu i poboljšanja uslova rada i radne sredine.


E-mail: uznr@t-com.me
Radno vrijeme: Pon - Pet 8:00 - 16:00

Tel: 020 671 340

Untitled 5

BALCANOSH 436x272

Pretraga