Poziv za učešce na okruglom stolu

Poštovani, 

Pozivamo vas da uzmete učešće na Okruglom stolu koji će se održatiu četvrtak, 31. oktobra 2019. godine u Hotelu Nikić, Kralja Nikole bb, Podgorica, sa početkom u 11:00 h 

U svijetlu izmjena i dopuna Zakona o zaštiti i zdravlju na radu, biće organizovan Okrugli sto za predstavnike poslodavaca s ciljem podizanja svijesti o problemima, pravima i obavezama zaposlenih i obavezama i odgovornostima poslodavaca, u pogledu zaštite i zdravlja na radu. Pored upoznavanja sa stanjem u ovoj oblasti i novinama u zakonskoj regulativi, poslodavci će moći da razmijene mišljenja i iskustva sa predstavnicima Ministarstva rada i socijalnog staranja i Uprave za inspekcijske poslove i dobiju odgovore na pitanja. 

Okrugli sto je aktivnost u okviru projekta „Promocija zaštite i zdravlja na radu i obezbjeđivanje sigurnih i zdravih radnih mjesta”, koji Udruženje zaštite na radu CG realizuje uz podršku Ministarstva rada i socijalnog staranja, koje finansira ovaj projekat.

Poziv za okrugli sto

Image

LOGO MALI uznr novo

Udruženje zaštite na radu crne gore je organizacija lica (stručnjaka) obrazovana radi razvijanja aktivnosti na unapređivanju zaštite na radu i poboljšanja uslova rada i radne sredine.


E-mail: uznr@t-com.me
Radno vrijeme: Pon - Pet 8:00 - 16:00

Tel: 020 671 340

Untitled 5

BALCANOSH 436x272

Pretraga