Promocija zaštite i zdravlja na radu i obezbjeđivanje sigurnih i zdravih radnih mjesta

UZNRCG je, u saradnji i uz podršku Ministarstva rada i socijalnog staranja, održalo Informativni sastanak, 26.09.2019.godine, u hotelu Terminus, u Podgorici.

Sastanak je organizovan kako bi se javnost i sve zainteresovane strane upoznale sa planiranim aktivnostima projekta „Promocija zaštite i zdravlja na radu i obezbjeđivanje sigurnih i zdravih radnih mjesta”, koje će UZNRCG realizovati u narednom periodu, a koji je finansiran od strane Ministarstva rada i socijalnog staranja.

U cilju promovisanja kulture prevencije rizika, kao i podizanja nivoa javne svijesti o neophodnosti obezbjeđivanja sigurnih i zdravih radnih mjesta, sprovodiće se edukacija poslodavaca i zaposlenih u malim i srednjim preduzećima pod sloganom “Pravilima sigurnosti do zdrave budućnosti”.

Sastanku je prisustvovalo 64 predstavnika poslodavaca, zaposlenih i javnih institucija koji su iskazali veliku zainteresovanost za ovu temu, kao i za učešće na planiranim radionicama.

Image
Image
Image

LOGO MALI uznr novo

Udruženje zaštite na radu crne gore je organizacija lica (stručnjaka) obrazovana radi razvijanja aktivnosti na unapređivanju zaštite na radu i poboljšanja uslova rada i radne sredine.


E-mail: uznr@t-com.me
Radno vrijeme: Pon - Pet 8:00 - 16:00

Tel: 020 671 340

Untitled 5

BALCANOSH 436x272

Pretraga